Η Εταιρεία

Η ΤΕLEHERMES  ειδικεύεται στην παροχή εξοπλισμού και υπηρεσιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και οργάνωσης γραφείου. Διαθέτει δυναμική παρουσία στην Ελληνική Αγορά από το 1981 και στόχος της είναι να προσφέρει ποιοτικές και εφαρμοσμένες λύσεις στους συνεργάτες της.


Η συνέπεια, η αξιοπιστία, η οργάνωση, η ευελιξία και η ειλικρίνεια είναι τα βασικά της «εργαλεία» γι’ αυτό το σκοπό. Παρακολουθώντας συνεχώς τις διεθνείς τάσεις της αγοράς στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και επιθυμώντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του δικτύου συνεργατών της, η ΤΕLEHERMES προσφέρει άμεσες λύσεις με την μορφή προϊόντων και προηγμένων υπηρεσιών, που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό κάθε επιχείρησης.

Παράλληλα, το έμπειρο, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας, παρακολουθεί και ενημερώνεται αδιάκοπα για κάθε τεχνολογική εξέλιξη διατηρώντας έτσι την τεχνογνωσία της TELEHERMES σε υψηλά επίπεδα.

Η TELEHERMES συνεργάζεται με μεγάλους και αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και είναι επίσημος διανομέας, για την Ελλάδα, των εταιρειών :

  • Jabra (Headsets, speakerphones, video conference κ.α.)
  • Yeastar (VoIP τηλεφωνικά κέντρα, gateways κ.α.)
  • Fanvil (VoIP τηλεφωνικές συσκευές, θυροτηλέφωνα κ.α.)
  • Yealink (VoIP τηλεφωνικές συσκευές, VoIP conference phones κ.α.)
  • ttec (Αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές)
  • Voice Collect (Καταγραφικά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων)
  • Vidicode (Καταγραφικά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων)
  • Artech (Καταγραφικά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τηλεφωνητές)
Η απόλυτη presales & after sales υποστήριξη που προσφέρει, την καθιστά τον καλύτερο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. H μετακόμισή της το 2018, σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, βοήθησε ώστε να διαμορφωθεί ένας χώρος πλήρως εξοπλισμένος, όπου οργανώνονται τεχνικά σεμινάρια αλλά και σεμινάρια πωλήσεων, ειδικά για την εκπαίδευση των συνεργατών της, διαφοροποιώντας τους από τον ανταγωνισμό.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα προϊόντα που διανέμει η TELEHERMES μέσω του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της, εμπιστεύονται επιχειρήσεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, Τράπεζες, Εταιρείες Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Τουρισμού, Πληροφορικής, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Βιομηχανίες και πολλές άλλες.