Jabra Evolve2 75

evolve2-top-pic-1-1536x754.png
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ EVOLVE2 75 
Το νέο πρότυπο για την υβριδική εργασία 
Από την πρώτη κλήση της ημέρας μέχρι το τελευταίο τρένο για το σπίτι, αυτό το έξυπνο ακουστικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας κρατά συνδεδεμένους και παραγωγικούς. Όποια πρόκληση κι αν φέρει η μέρα σας. 

Έτσι, είτε καλείτε από ένα θορυβώδες σπίτι, είτε εργάζεστε σε έναν κοινόχρηστο χώρο εργασίας είτε προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σε ένα πολυσύχναστο ανοιχτό γραφείο, το Evolve2 75 είναι τέλεια σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας.

Έχουμε τραβήξει την προσοχή σας; Τότε ελάτε μια βόλτα στο γραφείο μας…

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ
Νοιώστε σαν στο σπίτι σας.
Είστε έτοιμοι για ένα εντελώς νέο πρότυπο άνεσης; Δημιουργήσαμε μια επαναστατική νέα τεχνολογία διπλού αφρού, με εργονομικό σχεδιασμό των ακουστικών. Με επανασχεδιασμένο μαξιλαράκι αυτιού από δερματίνη προσφέρει βελτιωμένο αερισμό και θα εξασφαλίζει άνεση από την πρώτη κλήση έως την τελευταία.

Οι μηχανικοί μας αφιέρωσαν πολύ χρόνο εξετάζοντας διαφορετικά βάρη, συνοχή και πυκνότητες memory foam για βελτιστοποίηση της απόδοσης ήχου. Και ταυτόχρονα έκαναν εκπληκτική δουλειά στον τομέα της άνεσης.

Συνδυάζοντας σκληρό αφρό για το εξωτερικό και μαλακό αφρό για το εσωτερικό των μαξιλαριών αυτιών, μπορούμε να προσφέρουμε απίστευτη απομόνωση θορύβου και την απόλυτη άνεση όλη την ημέρα. Έτσι, έχετε ακόμα καλύτερη απόδοση Active Noise Cancelling (ANC) σε ένα ακουστικό που μπορείτε να να φοράτε για όσες ώρες θέλετε.

Ήρθε η ώρα να συνηθίσετε ένα εντελώς νέο πρότυπο άνεσης. 

Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75

ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΗΧΟ
Keep it professional.

Επειδή η υβριδική εργασία μπορεί να είναι θορυβώδης, κατασκευάσαμε το Evolve2 75 με προηγμένη τεχνολογία ήχου και 8 στρατηγικά τοποθετημένα μικρόφωνα. Έτσι, ακόμα και όταν τα παιδιά είναι σπίτι, το τρένο είναι γεμάτο ή το γραφείο είναι λίγο απασχολημένο, με την κορυφαία παγκοσμίως τεχνολογία κλήσεων, θα ακούν εσάς και όχι το περιβάλλον σας.

Το Evolve2 75 πληροί τις απαιτήσεις του Open Office της Microsoft, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για πολυάσχολους, ανοιχτούς χώρους εργασίας.

Το προηγμένο τριπλό ψηφιακό chipset μας τροφοδοτεί έναν πρωτοποριακό νέο αλγόριθμο Jabra, ο οποίος βελτιώνει τη διαφοροποίηση μεταξύ φωνής και θορύβου παρασκηνίου για να κάνει τις κλήσεις σας ακόμα πιο ευκρινείς

Το Evolve2 75 διατηρεί τον θόρυβο του περιβάλλοντος στο παρασκήνιο – και έξω από τις κλήσεις σας.


ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
Το καλύτερο στην κατηγορία του. Βραχίονας.
Η σειρά Evolve είναι ήδη χιλιόμετρα μπροστά σε ό,τι αφορά την κορυφαία απόδοση κλήσεων επαγγελματικής ποιότητας στον κλάδο, αλλά το Evolve2 75 είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Με έναν ανασχεδιασμένο βραχίονα μικροφώνου που είναι 33% μικρότερος από το Evolve 75, προσφέρει την κορυφαία απόδοση κλήσεων παγκοσμίως για την οποία είναι τόσο διάσημα τα ακουστικά Jabra.

Στη λειτουργία απόδοσης, με τον βραχίονα του μικροφώνου προς τα κάτω, είναι ειδικά βελτιστοποιημένο για εξαιρετικές κλήσεις σε ανοιχτά γραφεία και άλλα θορυβώδη μέρη και πληροί τις απαιτήσεις του Open Office της Microsoft.

Και όταν βρίσκεστε εν κινήσει, η Διακριτική λειτουργία, με τον κρυφό σχεδιασμό της, τον κάνει εντελώς αόρατο, ενώ εξακολουθεί να παρέχει αξιόπιστα καθαρές κλήσεις.

Με το Evolve2 75, το “οπουδήποτε” λειτουργεί.


2
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
Τρία προηγμένα chipset. Τριπλάσια δύναμη.

Όλα τα εξαιρετικά (και εννοούμε εξαιρετικά) χαρακτηριστικά του Evolve2 75 τροφοδοτούνται από ένα προηγμένο οικοσύστημα τριών ισχυρών ψηφιακών chipset. Αυτά λειτουργούν παράλληλα για να κάνουν το Evolve2 75 πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο έξυπνο από ποτέ. 

Απίστευτη επεξεργαστική ισχύς = απίστευτη παραγωγικότητα.


ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ UC
Τόσο ευέλικτο όσο κι εσείς.
Όποια πλατφόρμα επικοινωνίας κι αν χρησιμοποιείτε, αυτό το έξυπνο ακουστικό συνδέεται άμεσα και διατηρεί τη συνεργασία όλη μέρα.

Το Evolve2 75 είναι σκόπιμα σχεδιασμένο και σχολαστικά βελτιστοποιημένο για όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες, όπως το Google Meet, το Microsoft Teams και το Zoom, για μια μοναδικά απρόσκοπτη εμπειρία, κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75

BUSYLIGHT
Προστατέψτε τη ζώνη συγκέντρωσής σας.

Βρίσκεστε σε κλήση; Κανένα πρόβλημα. Μελετήσαμε τη συμπεριφορά ανοιχτού γραφείου και χρησιμοποιήσαμε τα αποτελέσματα για να βελτιστοποιήσουμε το busylight στο Evolve2 75, καθιστώντας το ακόμα πιο ορατό*, επιτρέποντάς του να φαίνεται από περισσότερες γωνίες.

Τώρα, οι συνεργάτες σας μπορούν να κάνουν μια γρήγορη αναστροφή προτού αρχίσετε να τους λέτε «είμαι σε κλήση».

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να σταματήσετε τις διακοπές πριν συμβούν. 

*σε σύγκριση με το μοντέλο Evolve 75.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ
Παραμείνετε ευέλικτοι. Παραμείνετε συνδεδεμένοι.
Ώρα για καφέ. Με εξαιρετική απόδοση κλήσης σε ασύρματη εμβέλεια 30 μέτρων, μπορείτε να φτιάξετε έναν ακόμα κι αν είστε σε κλήση (απλώς μην ξεχάσετε να κάνετε σίγαση).

Και με ευέλικτη συνδεσιμότητα, μπορείτε να συνδεθείτε τόσο με το φορητό υπολογιστή όσο και με το smartphone σας. Έτσι, μπορείτε να περπατήσετε ακόμα πιο μακριά από το γραφείο σας χωρίς να αποσυνδεθείτε.

Το Evolve2 75 σας προσφέρει την ευέλικτη ελευθερία εργασίας που χρειάζεστε.
Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ
Βρείτε τον ρυθμό σας.
Ως παγκόσμιοι ηγέτες στον επαγγελματικό ήχο, δεν υποτιμούμε ποτέ τη δύναμη του αψεγάδιαστου ήχου ώστε η μέρα σας να κυλάει ομαλά. Και θέσαμε εξ αρχής ένα νέο πρότυπο με το Evolve2 75.

Τα ισχυρά, leak-tolerant ηχεία 40 mm, σε συνδυασμό με την επαναστατική νέα μας ανακάλυψη dual-foam, προσφέρουν ζωντανό, καθαρό ήχο τόσο για τις κλήσεις όσο και για τη μουσική σας.

Οι πιο πρόσφατοι κωδικοποιητές AAC και η μοναδική μας τεχνολογία MySound (που προσαρμόζει τον ήχο σας στο ατομικό προφίλ ακοής σας) θα κάνουν τη μουσική σας να ακούγεται καλύτερα από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Μπορείτε ακόμη και να το ρυθμίσετε περαιτέρω χρησιμοποιώντας το προσαρμόσιμο EQ.

Έτσι, είτε καλείτε για check-in το πρωί της Δευτέρας είτε ακούτε τη λίστα αναπαραγωγής σας, το Evolve2 75 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την ποιότητα ήχου που τροφοδοτεί την ημέρα σας.

Ό,τι κι αν κάνετε, το Evolve2 75 σας βοηθά να βρείτε τον ρυθμό που σας ταιριάζει.
Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75
Jabra Evolve2 75
HEARTHROUGH
Let’s hear it.
Η ακύρωση θορύβου είναι εξαιρετική, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να επιστρέψετε στην πραγματικότητα για ένα δευτερόλεπτο. Από τις ανακοινώσεις της πλατφόρμας μέχρι την παραγγελία ενός καφέ, αν πατήσετε το κουμπί HearThrough, μπορείτε να τα ακούσετε όλα χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας.

Το HearThrough χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα μικρόφωνα για να αφήνει τον εξωτερικό ήχο να εισέλθει, δίνοντάς σας έτσι την ελευθερία να συγκεντρώνεστε στις συνομιλίες ή να συντονίζεστε στο περιβάλλον σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το HearThrough αφήνει τον πραγματικό κόσμο στα χέρια σας.

SOUND+ & JABRA DIRECT
Your headset. Your way.
Με τις συνοδευτικές εφαρμογές για το Evolve2 75, μπορείτε να εξατομικεύσετε σχεδόν τα πάντα στα ακουστικά σας, για να τα κάνετε απόλυτα δικά σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sound+ για να προσαρμόσετε το ANC και το HearThrough, να ρυθμίσετε τον ήχο σας με το MySound και το προσαρμόσιμο equaliser, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κλήσεων και να αναβαθμίσετε το firmware από το κινητό σας.

Χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα ακουστικά Jabra; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Jabra Direct στον υπολογιστή σας για πλήρη επισκόπηση και αναβαθμίσεις firmware για όλες τις συσκευές σας. Του δώσαμε ακόμη και μια λαμπερή νέα εμφάνιση και προσθέσαμε περισσότερα υπέροχα χαρακτηριστικά.

Επειδή δεν πιστεύουμε ότι τα ακουστικά πρέπει να είναι «one size fits all».


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Σχεδιασμένο με προσέγγιση fit-first.
Από την πρώτη κλήση έως την τελευταία, το Evolve2 75 προσφέρει ένα εντελώς νέο πρότυπο άνεσης. Αυτό συμβαίνει επειδή ακολουθήσαμε μια εντελώς νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας βιομετρικές μετρήσεις από εκατοντάδες κεφάλια, ώστε να πετύχουμε τη σωστή εφαρμογή.

Χρησιμοποιώντας μια κεφαλή προσομοίωσης (και εκατοντάδες κεφάλια πραγματικών ανθρώπων), φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση που ταιριάζει πραγματικά, προτού προχωρήσουμε στο Δανέζικο σχέδιο.

Η τέλεια εφαρμογή. Σχεδιασμένο για εσάς.

Gallery
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
All work. All play. All day.
Δύο ημέρες ποτέ δεν είναι ίδιες και πρέπει να γνωρίζετε ότι το ακουστικό σας μπορεί να αντέξει τον οποιοδήποτε ρυθμό. Χρησιμοποιήσαμε την προηγμένη τεχνολογία απόδοσης μπαταρίας για να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση του Evolve2 75, παρέχοντας έως και 25 ώρες ομιλίας ή 36 ώρες μουσικής, με μία μόνο φόρτιση.

Βελτιστοποιήσαμε επίσης τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, παρέχοντας τον εντυπωσιακό χρόνο 4 ωρών μπαταρίας σε μόλις δεκαπέντε λεπτά φόρτισης. 

Περισσότερη μπαταρία. Περισσότερες δυνατότητες.