Jabra Panacast 50

Panacast 50
megaphone
Εκπληκτικός Ήχος
Από τους παγκόσμιους ηγέτες στον
επαγγελματικό ήχο
video camera
Τέλεια Εικόνα
180° field of view
σε Panoramic-4K
cpu
On-device AI
Εξασφαλίζει μια σειρά
έξυπνων χαρακτηριστικών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ JABRA PANACAST 50

Το πρώτο, έτοιμο για τη νέα κανονικότητα, έξυπνο video bar.

Σε έναν κόσμο που είμαστε πιο απομακρυσμένοι από ποτέ χρειαζόμαστε για τα meetings μας τέλειο ήχο και άψογο βίντεο. Ταυτόχρονα όμως είναι αναγκαίο να κάνουμε τα γραφεία και τους χώρους συνεργασίας πιο ασφαλή για όσους τα χρησιμοποιούν.

Με τον κορυφαίο επαγγελματικό ήχο της Jabra, την προηγμένη και καινοτόμο τεχνολογία βίντεο 180°, καθώς και μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που βασίζονται στη νοημοσύνη, το PanaCast 50 σας δίνει τη δύναμη να επαναφέρετε τις ασφαλείς συναντήσεις μέσα στα πλαίσια του social distancing.


Η Jabra ανακάλυψε ξανά τη συνεργασία στη Νέα Κανονικότητα. 
PanaCast 50

PanaCast50

Κατασκευασμένο για να είναι το πρώτο, έτοιμο για τη νέα κανονικότητα, έξυπνο video bar
Μικρόφωνα & Ηχεία 

Μικρόφωνα & Ηχεία

Το PanaCast 50 διαθέτει 8 μικρόφωνα επαγγελματικής ποιότητας και μια σειρά από 4 ισχυρά ηχεία Jabra - δύο woofers 50 mm και δύο tweeters 20 mm

Φακοί Κάμερας

Φακοί Κάμερας

Μοναδικό 180° field-of-view, που σημαίνει ότι όλοι βρίσκονται μέσα στην εικόνα, ακόμα και όταν διατηρούν το social distancing.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΗΧΟΣ


Ήχος που εκπλήσσει.


Τα υπέροχα meetings ξεκινούν με υπέροχο ήχο και, ως παγκόσμιοι ηγέτες στον επαγγελματικό ήχο, αυτό είναι κάτι για το οποίο η Jabra γνωρίζει ένα-δύο πράγματα.


Επαναπροσδιόρισε τον ήχο του meeting room για να συμβαδίζει με τους σύγχρονους τρόπους εργασίας, εξοπλίζοντας το PanaCast 50 με οκτώ μικρόφωνα επαγγελματικής ποιότητας και ανίχνευση φωνής ακριβείας.


Οι έξυπνοι αλγόριθμοι εντοπίζουν και αφαιρούν αυτόματα το echo και τον στατικό θόρυβο και μια σειρά τεσσάρων ισχυρών ηχείων έχει προστεθεί σε στερεοφωνική ρύθμιση μηδενικής δόνησης, για να εξασφαλίσει εξαιρετικό ήχο υψηλής ευκρίνειας.

Όπως και να εργάζεστε, το Jabra PanaCast 50 έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις συζητήσεις σας.
Tweeters
Tweeter
Woofers
Woofer
8 ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ & FULL-DUPLEX ΗΧΟΣ

Ακούστε και ακουστείτε, με φυσικότητα.

Τα meetings ρέουν καλύτερα όταν όλοι μπορούν να επικοινωνούν καθαρά. Η προηγμένη τεχνολογία των μικροφώνων του PanaCast 50 μεγιστοποιεί την αναλογία signal-to-noise για κρυστάλλινο ήχο φωνής, οπουδήποτε στο δωμάτιο.

H full-duplex τεχνολογία εξασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο. Άρα όλα αυτά τα λεκτικά στοιχεία που είναι τόσο αναπόσπαστα στις συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο θα μπορέσουν να ακουστούν.
pan
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 180°

All-in
Εκτός από τον κορυφαίο ήχο παγκοσμίως, η Jabra έχει εξασφαλίσει ότι το βίντεο είναι all-in και… σας περιλαμβάνει όλους.

Μια συστοιχία τριών καμερών υψηλής ακριβείας, 13 megapixel, καλύπτουν κάθε τμήμα της αίθουσας.

Αλλά εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο μέρος:

Η πατενταρισμένη τεχνολογία συρραφής βίντεο σε πραγματικό χρόνο, αποφασίζει έξυπνα ακριβώς το σωστό σημείο για να συνδυάζει ζωντανά τις τρεις κάμερες μαζί, δημιουργώντας έτσι μια ομαλή προβολή 180 ° υψηλής ευκρίνειας Panoramic-4K

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν στριμώχνεται, παραμορφώνεται ή λείπει από την εικόνα. Το Jabra PanaCast 50 επαναφέρει τις ασφαλείς συσκέψεις χωρίς αποκλεισμούς στο τραπέζι.

Η Jabra τα έδωσε όλα για να είστε όλοι μέσα.
Meeting room
ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Καθηλωτικός. Συναρπαστικός. Ανθρώπινος.

Πως θα σας φαινόταν αν το εργαλείο video conferencing που έχετε στην αίθουσά σας, μπορούσε να ανιχνεύσει αυτόματα ποιος μιλάει και να προσαρμόσει έξυπνα την εικόνα για να εστιάσει σε αυτόν, όπως ακριβώς θα έκανε και εγκέφαλός σας αν βρισκόσασταν σε face to face συνάντηση;

Τα τσιπ επεξεργασίας Edge-AI υψηλής ισχύος, χρησιμοποιούν ειδικούς αλγόριθμους της Jabra για να παρακολουθούν τη συνάντησή σας, προσαρμόζοντας άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το πλαίσιο εικόνας, για να εστιάσουν μόνο στους ενεργούς ομιλητές.

Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία meeting που φέρνει το πιο σημαντικό περιεχόμενο μπροστά και στο επίκεντρο, ώστε κανείς να μην χάνει καμία από τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Φέρνει την ανθρώπινη πινελιά στα ηλεκτρονικά σας meetings.
Ανώνυμη καταμέτρηση ατόμων
Ανώνημη καταμέτρηση
Προηγμένα analytics
analytics
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

Βρεθείτε παντού, ταυτόχρονα.
Τέλεια, έχετε πλέον επαναφέρει τα ασφαλή στα πλαίσια του social distancing meetings. Πως όμως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό σας τηρεί τις οδηγίες; Το λογισμικό του PanaCast μετρά ανώνυμα τους συμμετέχοντες, ειδοποιώντας σας αμέσως όταν παραβιάζονται οι συγκεκριμένες οδηγίες σας.

Η μοναδική ροή δεδομένων 180 ° παραμένει συνεχώς επικεντρωμένη σε ολόκληρη την αίθουσα, παρέχοντας real time δεδομένα για τον αριθμό ατόμων, ακόμα και όταν το βίντεο είναι σε zoom.

Τα οπτικά δεδομένα στο Jabra Xpress σάς επιτρέπουν να αναλύσετε το ιστορικό των meetings σας και να αναλάβετε ανάλογη δράση βάσει δεδομένων.

Και το καλύτερο απ ‘όλα; Αυτή η λειτουργικότητα δεν απαιτεί σύνδεση με υπολογιστή, οπότε θα σας βοηθήσει επίσης να ελέγχετε ακόμα και αυτά τα αυθόρμητα «ας πάμε να πιάσουμε αυτή την άδεια αίθουσα».

Το PanaCast 50 μετράει τα άτομα στα meeting rooms, ώστε να μη χρειάζεται να το κάνετε εσείς.
Whiteboard
Whiteboard
Whiteboard
WHITEBOARD STREAMING

Το αναλογικό γίνεται ψηφιακό.

Η νέα τεχνολογία whiteboard streaming της Jabra, σας επιτρέπει να κάνετε live stream και να συμπληρώνετε το περιεχόμενo στον πίνακά σας, με όλους τους συμμετέχοντες να μπορούν να το δουν, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στην αίθουσα. Και σε αντίθεση με άλλες μάρκες, η δυνατότητα αυτή είναι ενσωματωμένη στη συσκευή και τροφοδοτείται από το οπτικό πεδίο 180 °.

Έξυπνοι αλγόριθμοι καταγράφουν και μεταδίδουν αυτόματα το περιεχόμενο του πίνακά σας σε πραγματικό χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να είστε παρών για να συμμετέχετε.

Η Jabra επαναπροσδιορίζει το whiteboard για την σύγχρονη εργασία.
Technology
ΥΠΕΡ-ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σχεδιάζοντας το μέλλον.
Όλη αυτή η απίστευτη τεχνολογία τροφοδοτείται από τη μοναδικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος. Εννέα ισχυροί επεξεργαστές Edge εκτελούν real time ενσωμάτωση ήχου, βίντεο και δεδομένων, παρέχοντας πληροφορίες για την αίθουσα, ακόμη και όταν το PanaCast 50 δεν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.

Αυτή η μοναδική αρχιτεκτονική συστήματος ενισχύει όλες τις έξυπνες λειτουργίες του PanaCast 50, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε μια εμπειρία meeting που δεν είναι απλώς καλύτερη, αλλά ολοκληρωτικά επαναπροσδιορισμένη.

Επειδή οι next-level συναντήσεις, απαιτούν next-level τεχνολογία.
Control unit
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Walk in. Plug in. Get stuck in.

Όταν έχετε μέσα στην ημέρα τη μία σύσκεψη μετά την άλλη, μερικές φορές μπορεί να έχετε λιγότερο από ένα λεπτό για να μπείτε στην επόμενη. Το Jabra PanaCast 50 είναι UC-optimised και plug-and-play, ώστε να μπορείτε απλά να μπείτε στην επόμενη συνάντησή σας και να ξεκινήσετε αμέσως, με όλα όσα χρειάζεστε στα χέρια σας.

Και για να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο, υπάρχει επίσης και ένα προαιρετικό τηλεχειριστήριο *, που σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε λεπτομέρεια της σύσκεψής σας – χωρίς να σηκωθείτε από τη θέση σας.

Το Jabra PanaCast 50 σας δίνει την ταχύτητα που χρειάζεστε.

*Πωλείται ξεχωριστά
Επιτοίχια Στήριξη
Επιτοίχια Στήριξη
Επιτραπέζια Στήριξη
Επιτραπέζια Στήριξη
Στήριξη σε Οθόνη
Στήριξη σε Οθόνη
ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εύκολη όσο το 1, 2, 3
Όπως και να το δούμε, η εγκατάσταση του PanaCast 50 δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη, με τρεις διαφορετικές επιλογές, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες οποιασδήποτε αίθουσας συσκέψεων.

Επιλέξτε ανάμεσα σε επιτοίχια ή επιτραπέζια στήριξη ή ακόμη και στήριξη σε οθόνη (VESA)* με ξεκάθαρες και εύκολες οδηγίες εγκατάστασης.

Σε ποιον δεν αρέσει να είναι τα πράγματα απλά;

*Η βάση επιτραπέζιας στήριξης και στήριξης σε οθόνη πωλούνται χωριστά.