Τηλεφωνικές Συσκευές

Ανά σελίδα:  
Εμφάνιση:  

SKU : 02-11-0020
Το Yealink W60P είναι η μετεξέληξη του W56P και προσφέρει περισσότερες ταυτόχρονες συσκευές και ταυτόχρονες κλήσεις ανα κεραία περισσότερα και καλύτερα Codec επικοινωνίας αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία. Μπορεί να δώσει 30 ώρες ομιλίας και έως και 400 ώρες standby time με μόνο μια φόρτιση χάρη στις εξελιγμένες μπαταρίες και χρόνο φόρτισης κάτω από 2 ώρες ακόμα και από Standard φορτιστή κινητού.

SKU : 02-10-0091
Βάση για επιτραπεζια στήριξη του video indoor station Fanvil i56A.

SKU : 02-11-0069
Σχεδιασμένη για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες, η SIP-T46U είναι το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας με την καλύτερη συνολική απόδοση. Η ελκυστική έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης φαίνεται φωτεινότερη και πιο ζωντανή.

SKU : 02-11-0070
Η κονσόλα επέκτασης EXP43 είναι συμβατή με τα SIP-T43U, SIP-T46U και SIP-T48U, επεκτείνοντας τη λειτουργική ικανότητα του τηλεφώνου σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη LCD οθόνη γραφικών 4,3” ιντσών. Επιπρόσθετα προσφέρει ένα απλό περιβάλλον χρήσης και προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων.

SKU : 02-11-0071
H SIP-T43U είναι μια τηλεφωνική συσκευή πλούσια σε χαρακτηριστικά, σχεδιασμένη για εξαιρετική επικοινωνία και εκτεταμένη λειτουργικότητα. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο IP 12 γραμμών που διαθέτει μεγάλη ασπρόμαυρη οθόνη 3,7 ιντσών και υποστήριξη EXP43.

SKU : 02-11-0073
Ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρα στελέχη και επαγγελματίες, το Yealink SIP-T53 είναι ένα εύκολο στη χρήση premium επιχειρησιακό τηλέφωνο με ρυθμιζόμενη οθόνη LCD 3,7 ιντσών που μπορείτε εύκολα και ευέλικτα να βρείτε την άνετη γωνία θέασης σύμφωνα με το προσωπικό περιβάλλον εργασίας σας.

SKU : 02-11-0074
H T55A είναι μια τηλεφωνική συσκευή που βασίζεται στο Android, διαθέτει ρυθμιζόμενη οθόνη αφής 4,3 ιντσών και είναι ειδικά προσαρμοσμένη για να συνεργάζεται άψογα με το Teams.

SKU : 02-11-0043
Ο Yealink W80B, ένας σταθμός βάσης DECT IP, είναι σχεδιασμένος να παρέχει στους οργανισμούς που χρειάζονται ασύρματη κάλυψη με πλήρη ευκολία ανάπτυξης. Σε συνδυασμό με το σταθμό βάσης DECT και το διαχειριστή DECT, αυτό το σύστημα πολλαπλών κυψελών Yealink DECT σκοπεύει να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επεκτάσιμη και αξιόπιστη λύση για οποιουδήποτε μεγέθους οργανισμούς.

SKU : 02-11-0047
Η εγκατάσταση ενός DECT Repeater είναι επιβεβλημένη ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται αυξήσουμε την εμβέλεια μιας ασύρματης DECT συσκευής.

SKU : 02-11-0064
Tο Yealink SIP-T31P είναι ένα πολύ μοντέρνο και φιλικό IP entry-level τηλέφωνο, που διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη γραφικών LCD 132x64-pixel με οπίσθιο φωτισμό για μια πεντακάθαρη οπτική εμπειρία για τους χρήστες. Το T31P υποστηρίζει δύο λογαριασμούς VoIP και τοπικές διασκέψεις 5 μελών για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση πολλαπλών γωνιών, και ενσωματωμένο Power Over Ethernet (PoE). Παρέχει επίσης εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας (HD). Εύχρηστο με ισχυρά χαρακτηριστικά, αποτελεί μια εξαιρετική value for money λύση.

SKU : 02-11-0065
Tο Yealink SIP-T31 είναι ένα πολύ μοντέρνο και φιλικό IP entry-level τηλέφωνο, που διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη γραφικών LCD 132x64-pixel με οπίσθιο φωτισμό για μια πεντακάθαρη οπτική εμπειρία για τους χρήστες. Το T31 υποστηρίζει δύο λογαριασμούς VoIP και τοπικές διασκέψεις 5 μελών για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση πολλαπλών γωνιών και παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας (HD). Εύχρηστο με ισχυρά χαρακτηριστικά, αποτελεί μια εξαιρετική value for money λύση.

SKU : 02-11-0066
Tο Yealink SIP-T31G είναι ένα πολύ μοντέρνο και φιλικό IP entry-level τηλέφωνο, που διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη γραφικών LCD 132x64-pixel με οπίσθιο φωτισμό για μια πεντακάθαρη οπτική εμπειρία για τους χρήστες. Το T31G υποστηρίζει δύο λογαριασμούς VoIP και τοπικές διασκέψεις 5 μελών για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση πολλαπλών γωνιών, και ενσωματωμένο Power Over Ethernet (PoE). Παρέχει επίσης εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας (HD). Εύχρηστο με ισχυρά χαρακτηριστικά, αποτελεί μια εξαιρετική value for money λύση.

SKU : 02-11-0068
Το Yealink SIP-T48S είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μοντέλο της σειράς, και διαθέτει touch screen οθόνη 7 ιντσών.

SKU : 02-11-0026
Η κονσόλα επέκτασης EXP40 είναι συμβατή με το SIP-T46G και SIP-T48G, επεκτείνοντας τη λειτουργική ικανότητα του τηλεφώνου σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη γραφικών. Δύο σελίδες με 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, εμφανίζονται στην οθόνη και μπορούν να προγραμματίσουν έως και 40 διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία βελτιώνουν την παραγωγικότητα και περιλαμβάνουν BLF / BLA, ταχεία κλήση, κλήση προς τα εμπρός, μεταφορά, κ.λπ.

SKU : 02-11-0025
To Yealink EXP20 είναι η νέα προσθήκη στα Expansion Module της εταιρίας.

SKU : 02-11-0023
Η εγκατάσταση ενός DECT Repeater είναι επιβεβλημένη ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται αυξήσουμε την εμβέλεια μιας ασύρματης DECT συσκευής.

SKU : 02-11-0021
Το Yealink W56H Cordless IP DECT Handset είναι ένα επόμενης γενιάς SIP ασύρματο τηλέφωνο που συνδιάζει ποιότητα και ευελιξία. Με την τοποθέτηση περισσότερων λειτουργιών και γραμμών βοηθά τους χρήστες λόγω της άνεσης της ασύρματης DECT επικοινωνίας μαζί με τα όλο και αυξανόμενα οφέλη της IP τηλεφωνίας. Επιπρόσθετα το W56H προσφέρει αυξημένους χρόνους ομιλίας, υψηλούς χρόνους αναμονής και ανώτερη ποιότητα ομιλίας σε συνδυασμό με τέλειο value for money.

SKU : 02-11-0019
Το τηλέφωνο DECT της Yealink W53P είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα τηλέφωνο DECT IP μεσαίου επιπέδου για την καθημερινή επικοινωνία τους.

SKU : 02-11-0018
Το τηλέφωνο DECT της Yealink W53P είναι μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα τηλέφωνο DECT IP για την καθημερινή τους επικοινωνία.

SKU : 02-11-0015
Ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρα στελέχη και επαγγελματίες, το Yealink SIP-T57W είναι ένα εύκολο στη χρήση premium επιχειρησιακό τηλέφωνο με ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 7 ιντσών που μπορείτε εύκολα και ευέλικτα να βρείτε την άνετη γωνία θέασης σύμφωνα με την προσωπικό περιβάλλον εργασίας σας. Με το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 και το dual band 2.4G / 5G Wi-Fi, το τηλέφωνο IP SIP-T54W σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με τη σύγχρονη ασύρματη τεχνολογία. Η ενσωματωμένη θύρα USB 2.0 επιτρέπει την εγγραφή σε USB αποθηκευτικό μέσο ή ένα άμεσο ενσύρματο / ασύρματο ακουστικό USB ή έως τρεις συνδέσεις μονάδων επέκτασης Yealink EXP50. Επωφελούμενο από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Yealink SIP-T54W είναι ένα ισχυρό και επεκτάσιμο τηλέφωνο για το γραφείο, την παραγωγικότητα.

SKU : 02-11-0014
Ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρα στελέχη και επαγγελματίες, το Yealink SIP-T54W είναι ένα εύκολο στη χρήση premium επιχειρησιακό τηλέφωνο με ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών που μπορείτε εύκολα και ευέλικτα να βρείτε την άνετη γωνία θέασης σύμφωνα με την προσωπικό περιβάλλον εργασίας σας. Με το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 και το dual band 2.4G / 5G Wi-Fi, το τηλέφωνο IP SIP-T54W σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με τη σύγχρονη ασύρματη τεχνολογία. Η ενσωματωμένη θύρα USB 2.0 επιτρέπει την εγγραφή σε USB αποθηκευτικό μέσο ή ένα άμεσο ενσύρματο / ασύρματο ακουστικό USB ή έως τρεις συνδέσεις μονάδων επέκτασης Yealink EXP50. Επωφελούμενο από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Yealink SIP-T54W είναι ένα ισχυρό και επεκτάσιμο τηλέφωνο για το γραφείο, την παραγωγικότητα.

SKU : 02-11-0013
Το Yealink SIP-T48S είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μοντέλο της σειράς, και διαθέτει touch screen οθόνη 7 ιντσών.

SKU : 02-11-0012
Το τηλέφωνο IP SIP-T46S είναι το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες. Επιπρόσθετα προσφέροντας καλύτερη συνολική απόδοση από την T46G, αυτή η συσκευή έχει ταχύτερη διεπαφή με πλούσιο TFT υψηλής ανάλυσης &, έγχρωμη οθόνη. Το SIP-T46S με την τεχνολογία Yealink Optima HD Voice και τον ευρυζωνικό κωδικοποιητή Opus προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και κρυστάλλινες φωνητικές επικοινωνίες. Με μια νέα θύρα USB, το SIP-T46S διαθέτει ασύγκριτη λειτουργικότητα και δυνατότητα επέκτασης με λειτουργίες Bluetooth, Wi-Fi και USB. Δυνατότητα επίτοιχης στήριξης (προεραιτικά).

SKU : 02-11-0011
Το τηλέφωνο IP SIP-T42S είναι ένα δυναμικό εργαλείο επιχειρηματικών επικοινωνιών για ανώτερες φωνητικές επικοινωνίες και εκτεταμένη λειτουργικότητα. Το SIP-T42S είναι ένα τηλέφωνο IP 12 γραμμών με πολλαπλά προγραμματιζόμενα πλήκτρα για την αύξηση της παραγωγικότητας. Είναι η Yealink Optima Τεχνολογία φωνής HD και ο κωδικοποιητής ευρείας ζώνης Opus που αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και κρυστάλλινες επικοινωνίες. Επίσης με την νέα υποδοχή USB το SIP-T42S διαθέτει ασύγκριτη λειτουργικότητα και δυνατότητα επέκτασης με Bluetooth Wi-Fi και USB recording λειτουγίες, Gigabit Ethernet. Δυνατότητα επίτοιχης στήριξης. (δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό)

SKU : 02-11-0027
Η κονσόλα επέκτασης EXP50 είναι συμβατή με τα SIP-T58V, SIP-T58A και SIP-T56A επεκτείνοντας τη λειτουργική ικανότητα του τηλεφώνου σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ένα μεγάλο όγκο κλήσεων με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη LCD οθόνη γραφικών 4,3'' ιντσών.