Καταγραφικά Συνομιλιών

Ανά σελίδα:  
Εμφάνιση:  

SKU : Empty04
Το καταγραφικό σύστημα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της VoiceCollect με το hardware και software που διαθέτει,προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα και αποτελεί εξαιρετική λύση για κάθε τύπου εγκατάσταση.

SKU : Empty03
Small form factor case, Λειτουργικό σύστημα Linux, Αποθήκευση δεδομένων σε PostgreSQL database, Φιλικό περιβάλλον λειτουργίας προς τον χρήστη με πρόσβαση σε αυτό μέσω δικτύου (Firefox, Chrome)

SKU : Empty02
Το καταγραφικό σύστημα APRESA της Vidicode είναι ένα πραγματικά αξιόπιστο σύστημα σε πολύ καλή τιμή. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορεί να καλύψει της ανάγκες επιχειρήσεων οποιουδήποτε μεγέθους. Το Call Recorder APRESA είναι ιδανική λύση για καταγραφή SIP/VoIP, ISDN II, E1/T1, TDM, αναλογικών και ηχητικών επικοινωνιών. Είναι επίσης συμβατό με MS Lync 2013.

SKU : Empty01
Το καταγραφικό σύστημα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της ATIS με το hardware και software που διαθέτει,προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα και αποτελεί εξαιρετική λύση για κάθε τύπου εγκατάσταση.

SKU : 389bc7bb1e1c
Το καταγραφικό σύστημα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της ATIS με το hardware και software που διαθέτει, προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα και αποτελεί εξαιρετική λύση για κάθε τύπου εγκατάσταση.

SKU : 2d6cc4b2d139
Το καταγραφικό σύστημα τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της ATIS με το hardware και software που διαθέτει, προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα και αποτελεί εξαιρετική λύση για κάθε τύπου εγκατάσταση.

SKU : 05-04-0001
Το καταγραφικό Artech AR-120 είναι ένα αυτόνομο καταγραφικό μίας γραμμής. Είναι εξοπλισμένο με εσωτερική SD κάρτα για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, γρήγορη μεταφορά δεδομένων και εύκολο να μεταφερθεί. Εύκολη καταγραφή και αναζήτηση των καταγραφών με κριτήρια όπως ο τηλεφωνικός αριθμός, διάρκεια κλήσης, ημερομηνία και ώρα. Μπορεί να καταγράψει απλό αναλογικό τηλέφωνο, κινητό και συσκευές συνδιάσκεψης.

SKU : 05-03-0018
Το FeaturePhone 175 SD λειτουργεί όπως ένα τηλέφωνο, αλλά με το πλεονέκτημα ότι οι κλήσεις μπορούν αυτόματα να καταγράφονται. Eίναι ένα προηγμένο τηλέφωνο με λειτουργίες όπως τηλεφωνικός κατάλογος 500 ονομάτων και αριθμών και δυνατότητα σύνδεσης κεφαλόφωνου ή handsfree. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τηλεφωνητής, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο κ.α.

SKU : 05-03-0017
To Call Recorder Octo της Vidicode είναι ένα καταγραφικό σχεδιασμένο για καταγραφή από αναλογικές πηγές, όπως αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές, ασύρματους ή οποιαδήποτε άλλη αναλογική πηγή ήχου και μπορεί να καταγράψει έως και 8 κανάλια.

SKU : 05-03-0016
Το Call Recorder Single Digital είναι ένα αξιόπιστο ψηφιακό καταγραφικό το οποίο προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση της συσκευής και αποτελεί την ιδανική λύση καταγραφής μιας γραμμής για απαιτητικές εφαρμογές καταγραφής σε ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα Siemens, Avaya, Philips κ.α.

SKU : 05-03-0015
To Call Recorder Single II (Flash 10) είναι ένα εύχρηστο, προσωπικό καταγραφικό φωνής, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε όλες σχεδόν τις τηλεφωνικές συσκευές ή άλλες πηγές ήχου. Με δυνατότητα έναρξης της καταγραφής αυτόματα ή χειροκίνητα, αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να καταγράφουν και να αποθηκεύουν τις τηλεφωνικές τους κλήσεις για λόγους ασφαλείας, εκπαίδευσης, αναφοράς, κ.λπ. Η προστασία των καταγραφών γίνετα με τη χρήση password.

SKU : 05-03-0014-2
Η ATIS παρουσιάζει ένα καταγραφικό συνομιλιών νέας γενιάς. Η κατασκευή του και η δυνατότητα του να είναι ένα κινητό καταγραφικό, το καθιστά την ιδανική λύση για φορητές εφαρμογές και για μικρά κέντρα ελέγχου.

SKU : 05-03-0014-1
Το καταγραφικά Call Recorder PRI είναι τα κορυφαία μοντέλα της Vidicode για καταγραφή από ISDN Primary γραμμών (30 κανάλια). Τα PRI διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και σχεδιάστηκαν από τη Vidicode με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι ταυτόχρονα ευέλικτα και όσο το δυνατόν πιο εύκολα στην εγκατάσταση.

SKU : 05-03-0014
To Call Recorder Oygo της Vidicode αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση καταγραφής κεφαλοφώνου για καταγραφή κλήσεων σε Η/Υ.

SKU : 05-03-0013
Το Call Recorder VoIP είναι ένα καταγραφικό συνομιλιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή μιας IP τηλεφωνικής συσκευής στο γραφείο, αλλά και για την καταγραφή πολλαπλών (έως 4) IP καναλιών. Αυτό κάνει το Call Recorder VoIP την ιδανική λύση για μικρές ή μεσαίες εφαρμογές καταγραφής.

SKU : 05-03-0011
Το Call Recorder Pico είναι το μικρότερο σε μέγεθος καταγραφικό φωνής της Vidicode και έχει τη δυνατότητα να καταγράψει αναλογικές και ψηφιακές τηλεφωνικές συσκευές, κλήσεις Skype και από μικρόφωνο.

SKU : 05-03-0009
To Call Recorder Quarto της Vidicode είναι ένα καταγραφικό σχεδιασμένο για καταγραφή από αναλογικές πηγές, όπως αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές, ασύρματους ή οποιαδήποτε άλλη αναλογική πηγή ήχου και μπορεί να καταγράψει έως και 4 κανάλια.

SKU : 05-03-0005
Τα καταγραφικά Vidicode ISDN II με δυνατότητα καταγραφής 2 ISDN γραμμών (4 κανάλια) και επεκτάσιμα έως 4 ISDN γραμμές (8 κανάλια), αποτελούν την ιδανική λύση καταγραφής για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.